Нова Година 2018


НОВА ГОДИНА 2018 В САРАЕВО

ЕКСКУРЗИЯ БЕЗ НОЩЕН ПРЕХОД

1 ДЕН
Отпътуване в 06:00ч от площад Руски паметник (тръгване от Централна гара/автогара в 06:15ч - по предварителна заявка към туроператора) по маршрут София - Ниш - Кралево – Вишеград-Сараево. Пристигане привечер. Настаняване в хотел “Park ****”.
2 ДЕН
Закуска. Свободно време. в Сараевo-най-големият град и столицата на Босна и Херцеговина. Той известен сред местните и туристите като жив музей на историята.Пешеходна разходка в стария град; Башчаршия; джамията на Хусрев бег; Латинският мост на който е извършен атентатът станал повод за Първата световна война; православната катедрала "Рождество Богородично"; католическата катедрала "Свето Сърце Исусово";. Посрещане на Новата 2018 в ресторанта на хотела с DJ на български и Новогодишна вечеря (тристепенно меню с вкл. алкохол.) . Нощувка.
3 ДЕН
Късна закуска. Свободно време или по желание (срещу доплащане) полудневна екскурзия до град Мостар – скритата красота на Босна и Херцеговина. Мостар е един от най-красивите градове на Балканите. Мостар съчетава в себе си история, природна красота и архитектура. Мостар е град, който е бил под силното влияние на Османската империя и на Австро-Унгарската империя. Това личи ясно от различните сгради в разнообразни архитектурни стилове, запазени и до днес. Един от символите на града, Стари мост, е засегнат от бомбардировките през 1993г. Стари мост е част от Световното наследство на ЮНЕСКО.Прибиране в хотела.Нощувка.
4 ДЕН
Закуска. Отпътуване за България. По пътя - фотопауза във Вишеград при стария мост на река Дрина. Мостът на Мехмед паша Соколович - включен в листата на световното културно наследство на ЮНЕСКО. Пристигане вечерта на площад Руски паметник/Централна гара.


Хотел Пансион Дата:30.12.2017 г. Цена

Park 4*

HB(закуска и вечеря) Цена 329 лв

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

Транспорт с лицензиран автобус
3 нощувки cъс закуски и 2 вечери в хотел “Park”4* в Сараево
Туристическа програма в Сараево
Водач от туроператораЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

Новогодишна Гала вечеря с тристепенно меню и включен алкохол в ресторанта на хотела-29 евро на човек(14 eвро на дете до 12 г.)


Полудневна екскурзия до град Мостар-13 евро (при минимален брой 25 желаещи) ( дете до 12 г.-безплатно)


Застраховка "Медицински разходи и злополука в чужбина - 5.90 лв. човек / за лица над 65 г. – 11.80 лв.; за лица над 75 г. – 17.70 лв./;

Курортна такса - 1 евро на ден (задължително се заплаща на рецепция при настаняване)

ОТСТЪПКИ:
Дете от 4 до 11.99г, настанено в стая с родителите си – 219 лв.

ДОПЛАЩАНИЯ:
Настаняване в единична стая - 89 лв;
  

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

 

 

България Травъл - гр. София, ул."Пиротска" № 45, ет. 1 02/989 89 69 - office@bulgariatravelbg.com
Bulgaria Travel LTD, 45 Pirotska str., level 1, Sofia - 0899 53 99 66 bulgariatravel; Facebook "Bulgaria Travel"